Bercuti Di Lotus Resort Desaru Finest Tapi.


Tadi aku duk skroll dalam handphone, terjumpa ni. Sebelum eliminate, meh stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben dan Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera dslr kemampuan mereka dan gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Tom dan Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan kamera yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Tom dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).